✓ Massey Ferguson specialist
✓ Tweedehands tractoren
✓ Grenzend aan Nederland

Onderhoud van een Massey Ferguson

Rijdt uw tractor op zijn laatste loodjes en hebt u dringend een onderhoud nodig van uw Massey Ferguson? Plan deze dan tijdig in om Massey Ferguson tevreden te houden. Bij Bas Agri Service in Assenede helpen wij u graag verder met het heropleven van uw landbouwmachine. Wij staan u niet alleen te hulp bij de verkoop van machines, maar ook bij herstellingen en het onderhoud ervan. Door spoedig een onderhoud in te plannen, geniet uw landbouwwerktuig van een langere levensduur. Tweedehands landbouwmachines krijgen bij ons de kans om langer rond te rijden in het pittoreske Assenede.

Heeft u interesse in een tweedehands tractor?

Bekijk hier ons aanbod

Kwaliteit boven kwantiteit bij ons onderhoud aan uw Massey Ferguson

Wij staan garant voor kwalitatief werk, vandaar onze leuze “service na verkoop”. Ons verhaal stopt niet als u de deur uitrijdt met uw gloednieuwe machine. Voor herstellingen of een onderhoud aan uw Massey Ferguson ontvangen wij u opnieuw met open armen. Niets is voor ons te veel. Met een expertise van vier jaar als monteur/ verkoper in de vrachtwagenwereld heeft Bas Goethals, zaakvoerder van Bas Agri Service, zijn kennis uitgebreid met een nieuwe uitdaging in de landbouwmechanisatie. Uw Massey Ferguson is dus in goede handen bij ons voor eventuele reparaties of onderhoud.

Bas Agri Service

Maak snel uw afspraak

Plan tijdig een onderhoud in voor het te laat is. Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer +32 (0) 9 343 0779 voor een herstelling of onderhoud aan uw Massey Ferguson. Voor verdere informatie over de verkoop van tweedehands tractors, kan u ook altijd terecht op onze site of telefonisch. Onze deur staat altijd open!