Occasions

Tweedehands landbouwmachines in Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar tweedehands landbouwmachines in Oost-Vlaanderen? Dan bent u bij Bas Agri Service uit Assenede aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan tweedehands landbouwmachines en toebehoren. Met ons ruim assortiment bieden we landbouwers de kans om aan een schappelijke prijs hun machineparken uit te breiden.

Verschillende tweedehands landbouwmachines in regio Oost-Vlaanderen

Wij blazen nieuw leven in tweedehands landbouwmachines. Dit gaat van tweedehands tractoren en maaidorsers, tot hooibouw- en voederwinningsmachines. Tweedehands landbouwmachines en uitrustingen moeten bij ons zeker niet onderdoen. We bieden tweedehands modellen aan van volgende kwaliteitsmerken:

Met onze expertise in landbouwmechanisatie bieden wij dan ook producten aan van uitstekende kwaliteit. Met oog voor detail toveren onze monteurs en technici elke machine terug om in een zo goed als nieuw product. Bij Bas Agri Service staat kwaliteit boven kwantiteit. Vandaar bieden wij dan ook uitstekend onderhoud en herstellingen aan. Met onze expertise is geen vraag ons te veel en zorgen we ervoor dat u met een gerust hart terug kan verder rijden.

Koop nu uw tweedehands landbouwmachine

Wacht niet langer en koop nu uw tweedehands landbouwmachine. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over onze verschillende aanbiedingen of contacteer ons op het nummer +32 (0) 9 343 0779. Bekijk ook zeker onze handige precisielandbouwoplossingen.