✓ Massey Ferguson specialist
✓ Tweedehands tractoren
✓ Grenzend aan Nederland

XCMG-machines in Oost-Vlaanderen

In Assenede, het kloppend hart van Oost-Vlaanderen, weet Bas Agri Service als geen ander hoe essentieel het is om te kunnen vertrouwen op kwalitatieve landbouwmachines. Als trotse partner van het gerenommeerde merk XCMG in Oost-Vlaanderen, bieden wij u een assortiment aan machines die geschikt zijn voor elke agrarische uitdaging.

Heeft u interesse in XCMG-machines?

Bekijk hier ons aanbod

Waarom kiezen voor een XCMG?

Het merk XCMG staat bekend om zijn ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. Deze landbouwwerktuigen zijn niet enkel kostenefficiënt, maar blinken ook uit in betrouwbaarheid en technologische innovatie. Met hun wereldwijde aanwezigheid en jarenlange ervaring in onderzoek en ontwikkeling, is XCMG een stapje voor op de concurrentie. Of u nu op zoek bent naar tweedehands landbouwmachines of gloednieuwe machines, XCMG biedt een duurzame en milieubewuste keuze. De brandstofefficiëntie en emissiereductie van hun apparatuur zorgen er namelijk voor dat u niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst. Bent u nog op zoek naar andere machines? Wij bieden u eveneens de kwalitatieve KUHN-machines aan.

Bas Agri Service

Klaar voor de volgende stap?

Overweegt u een XCMG aan te schaffen? Ons deskundig team staat klaar om u te begeleiden in uw keuze en u een op maat gemaakte offerte aan te bieden. En dat is nog niet alles. Bij Bas Agri Service begrijpen we dat een machine maar zo goed is als zijn onderhoud. Daarom bieden we ook uitgebreide diensten aan voor het onderhoud van uw XCMG. Hierdoor bent u verzekerd van een lange levensduur en optimale prestaties. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een XCMG te huren. Aarzel niet om ons te contacteren!