✓ Massey Ferguson specialist
✓ Tweedehands tractoren
✓ Grenzend aan Nederland

Tweedehands tractor in Oost-Vlaanderen

Wij zorgen dat de tweedehands tractor een nieuwe kans krijgt om rond te rijden in Assenede met een grondig onderhoud en reparaties. Bij Bas Agri Service staan occasie tractoren in Oost-Vlaanderen voorop. Ons doel is om oude tractoren te laten heropleven door grondig onderhoud en herstellingen uit te voeren. Zo lijkt het dat u er met een nieuwe tractor vandoor gaat in Assenede. Ons team bestaat uit gedreven werknemers die u maar al te graag verder helpen bij de aankoop van uw geliefkoosde tractor.

Heeft u interesse in een tweedehands tractor?

Bekijk hier ons aanbod

Tweedehands tractor te koop in Assenede, Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een tweedehands tractor in Oost-Vlaanderen, specifieker op een boogscheut van Assenede? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar een tweedehands tractor in de buurt van Assenede. Wij beschikken over een breed aanbod aan occasie tractoren en bijhorende uitrustingen. Onze voornaamste verdeler van onze tweedehands tractoren is Massey Ferguson. Ook beschikken wij ook over merken zoals:

 • Kverneland
 • Record
 • TopCon
 • Eurotrac
 • Boxer
 • Sicma
 • Rauch
 • Delvano
 • Trioliet
 • VDW
 • WiFo
Bas Agri Service

Een grote stap

Een tweedehands tractor kopen is natuurlijk een grote stap waar het nodige denkwerk mee gepaard gaat, maar wij verzekeren u in Oost-Vlaanderen leveren wij uitmuntende kwaliteit. Moest u nog met vragen zitten over de werking van ‘Hoe een tractor kopen?’, mag u ons dit altijd laten weten. Geen vraag is voor ons te veel. Met onze Oost-Vlaamse gastvrijheid leggen we u maar al te graag het verschil uit tussen elke tweedehands tractor uit ons assortiment. Je koopt immers niet alle dagen een tractor.

Expertise

Wij behandelen alle vragen en behoeften over een tweedehands tractor met de nodige expertise. Elke aangekochte tractor die de deur uitrijdt in Assenede, is door een grondig nazicht gegaan door een van onze werknemers. Net zoals elk ander voertuig heeft een tractor ook soms nood aan een onderhoud. Zo garandeert u een optimaal gebruik van uw landbouwmachine. Wie wil er nu niet zo goed als nieuwe occasie tractoren?

Wacht niet om een tractor te kopen

Als u bij Bas Agri Service uw tractor koopt, garanderen wij u de beste kwaliteit aan de beste prijs. Na uw aankoop kan u vlot en eenvoudig vertrekken met uw nieuwste aankoop. Via de vele landwegen door Assenede rijdt u vlot naar uw bestemming. Zo krijgt u meteen de mogelijkheid om uw nieuwe landbouwmachine uit te testen. De Massey Ferguson is een heerlijke machine om in te rijden. Geniet van luxe en comfort tijdens uw rit tussen de velden. Een tractor kopen bij Bas Agri Service is niet alleen een aankoop, maar een investering in de landbouw van Assenede en verder.

 

Twijfel niet, maar koop hem nu

Waar wacht u nog op? Ga nu uw occasie tractor kopen in Assenede! Kan u niet langer wachten met uw aankoop van uw tweedehands tractor? Neem dan telefonisch contact met ons op via het nummer +32 (0) 9 343 0779. Wij kijken al uit naar uw telefoontje en wie weet rijdt u binnenkort rond in uw eigen Massey Ferguson!