✓ Massey Ferguson specialist
✓ Tweedehands tractoren
✓ Grenzend aan Nederland

Occasietractoren in Oost-Vlaanderen

Wij zorgen dat de occasietractoren een nieuwe kans krijgt om rond te rijden in Oost-Vlaanderen met een grondig onderhoud en reparaties. Bij Bas Agri Service uit Assenede staan tweedehands tractoren voorop. Ons doel is om oude tractoren te laten heropleven door grondig onderhoud en herstellingen uit te voeren. Zo lijkt uw tweedehands tractor net gloednieuw. Ons team bestaat uit gedreven werknemers die u maar al te graag verder helpen bij de aankoop van uw geliefkoosde tractor.

Heeft u interesse in een tweedehands tractor?

Bekijk hier ons aanbod

Occasietractoren te koop voor een scherpe prijs

Bent u op zoek naar een tweedehands tractor in Oost-Vlaanderen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar tweedehands tractoren. Wij beschikken over een breed aanbod aan tweedehands landbouwmachines, zoals occasietractoren, en bijhorende uitrustingen. Onze voornaamste verdeler van onze tweedehands tractoren is Massey Ferguson. Ook beschikken wij ook over merken zoals:

Bas Agri Service

Een grote stap

Een tweedehands tractor kopen is natuurlijk een grote stap waar het nodige denkwerk mee gepaard gaat, maar wij verzekeren u uitmuntende kwaliteit. Wij behandelen alle vragen en behoeften over onze tweedehands tractoren met de nodige expertise. Elke aangekochte tractor die de deur uitrijdt, is door een grondig nazicht gegaan door een van onze werknemers. Net zoals elk ander voertuig heeft een tractor ook soms nood aan een onderhoud of herstellingen. Zo garandeert u een optimaal gebruik van uw landbouwwerktuig. Wie wil er nu niet zo goed als nieuwe occasietractoren?

Twijfel niet, maar koop hem nu

Waar wacht u nog op? Bekijk onze occasietractoren en kies de tweedehands tractor die bij u past! Kan u niet langer wachten met uw aankoop van uw tweedehands tractor? Neem dan telefonisch contact met ons op via het nummer +32 (0) 9 343 0779. Wij kijken al uit naar uw telefoontje! Bekijk ook zeker onze financiële oplossingen.