✓ Massey Ferguson specialist
✓ Tweedehands tractoren
✓ Grenzend aan Nederland

Tractor kopen in Assenede

Wanneer u overweegt een nieuwe tractor aan te kopen, is Bas Agri Service uit Assenede dé partner om naar te kijken. Een goede tractor is immers de ruggengraat van uw landbouwactiviteiten en moet aan tal van eisen voldoen. Of u nu op zoek bent naar kracht, perfecte grootte of uitstekende manoeuvreerbaarheid, bij ons vindt u een machine die op alle fronten schittert.

Heeft u interesse om een tractor te kopen in Assenede?

Bekijk hier ons aanbod

Aandachtspunten bij de aankoop van uw tractor

Waar moet u op letten bij het kopen van een nieuwe tractor? Ten eerste is de kracht van het landbouwwerktuig essentieel, afhankelijk van uw specifieke taken. Overweeg ook de grootte, want terwijl compacte tractoren ideaal kunnen zijn voor kleinere percelen, zijn er situaties waarin een grotere machine noodzakelijk is. Kijk ook verder dan alleen het prijskaartje: de betrouwbaarheid van het merk en de beschikbaarheid van onderdelen kunnen op lange termijn voordeliger zijn. Als u bijvoorbeeld kiest voor een Massey Ferguson-tractor, bent u verzekerd van een rijke geschiedenis van kwaliteit en duurzaamheid.

Bas Agri Service

Vraag nu uw persoonlijke offerte aan

Zie het bos opnieuw door de bomen en laat ons u helpen bij uw beslissing. Bekijk ons aanbod, van gloednieuwe modellen tot betrouwbare tweedehands tractoren, en vraag uw persoonlijke offerte aan. Bij Bas Agri Service gaan we verder dan alleen de verkoop. We staan ook garant voor het onderhoud en de herstelling van uw tractoren, zodat u altijd op uw machine kunt rekenen. Maak de keuze die uw landbouwactiviteiten naar een hoger niveau tilt en vertrouw op ons voor een service van A tot Z. Heeft u nood aan hulp bij de financiering van uw nieuwe tractor? Ook hiervoor rekent u op ons.